Пуфове

Тук ще откриете стилни и удобни пуф барбарони в различни цветове, размери, пълнежи и десени, за да разнообразите обзавеждането в дома, градината или заведението ви.

Виж повече
Цвят
Материал
Цена

Показване на 1–12 от 18 резултата

Какви са предимствата на качествените пуф фотьойли

Предимствата на пуф барбароните включват: комфорт, уют и мекота, които всеки човек търси.

  1. Размерите и дизайна на пуф фотьойлите ни са разнообразни – от големи, за да паснат на напълно пораснал човек, и по-малки, за да се харесат на децата ви.
  2. Пълнежът на барбароните ни е направен от синтетичен пуф, който задържа своята форма след продължително използване. Веднага щом смените позицията на седене, пълнежът в барбарона ще се пригоди към новата ви поза. Дори и след продължително седене, синтетичният пуф запазва своята гъвкавост.
  3. Облицовката на висококачествените пуф фотьойли е от огромно значение. Облицовката на пуфовете ни се състои от синтетични и памучни бленди. Те позволяват на материата да диша, без да ви спарва. Същевременно облицовката предпазва целостта на пълнежа от разкъсване или друга механична повреда.
  4. Подсиленото дъно заедно с надеждния основен текстил, ви дават нужната гаранция за дълготрайна употреба. Подсиленото дъно предпазва вашия стол барбарон дори и при значителен натиск — структурната му цялост няма да се наруши.

Какви видове пуф барбарони ще намерите в Екотекс?

В онлайн магазина за пуфове и барбарони на Екотекс ще намерите пуфове с облегалка — удобни за седене, и такива без облегалка — подходящи за лежане.

Ето какви модели ви предлагаме:

  • Барбарон в стил „Круша (с облегалка)”;
  • Пуф в стил „Пирамида” (без облегалка);
  • Пуф в стил „Кресло” (с облегалка).

Видовете пуф барбарони „Круша” и „Кресло” са по-подходящи за сядане, заради стабилноста, която осигурява облегалката. Облегалката предлага допълнителна подкрепа на кръста и гърба, като допринася за правилната циркулация на кръвта в тялото. Това не означава, че тези типове не бихте могли да използвате и за лежане. Обаче ако търсите пуф пригоден за по-лежерен следобед, се насочете към пуфовете в стил „Пирамида”.

Защо да изберете барбароните на ekotex.bg?

Предлагаме ви 2 годишна гаранция на текстила и пълнежа за вашия барбарон. В рамките на гаранционния период, имате право на безплатна подмяна на пълнежа с цел регулация на твърдостта на вашия пуф.

Също така, можете да си поръчате пуф с персонализиране: име, дизайн, лого или съобщения върху текстила на барбарона. След одобрение на проекта ви, ще създадем векторен файл с готовия дизайн, който при одобрение стартира скоростната изработка на крайния пуф.

За повече информация относно услугата персонализиране на пуфове, моля свържете се с нашия екип по телефон или чат.