Обслужване на ресторантската индустрия

Опит и традиции

Екотекс е компания с опит в предоставянето на консултации и продажба на продукти и оборудване за фитнес, балнео, спа, уелнес и центрове за красота. Продуктите ни се отличават с високо качество, ефективност и дълготрайност.

Нашата цел е да помагаме на клиентите ни да направят най-добрия и правилен избор за своят бизнес. Работим и по индивидуални проекти, като предлагаме възможност за брандиране на обзавеждането.

Нашите продукти

Постелките за фитнес, йога, пилатес, топърите за стречинг, топърите за масажи и кушетки са изработени от висококачествени материали, непромокаеми и нетоксични.

Те са стабилни и удобни, с нехлъзгави повърхности за отлично сцепление и лесно се почистват. Подходящи са за различни спортни занимания, като спомагат за напълно безопасни тренировки. В зависимост от предназначението им, ние предлагаме продуктите с различна височина и твърдост.

Отлично качество и добри цени

За нашите клиенти ние предлагаме оптимален вариант за отличен краен резултат в съотношението цена-качество, изцяло съобразен с нуждите им и предпочитанията (цветове, размери и количества).

Нашите хавлиени изделия (кърпи, халати и чехли) придават усещане за мекота и качество.

Свържете се за оферта

Моля, имайте предвид, че полетата маркирани със звезда са задължителни!

След получаване на запитването наш служител ще се свърже с Вас възможно най-бързо.