Обслужване на хотелската индустрия

За гостите и персонала

Желанието на гостите Ви е да се чувстват като у дома си. Вашето желание като собственици и на персонала Ви е освен издържливостта на матрака и спалните комплекти, те да могат да се обслужват и подменят възможно най-бързо.

В Екотекс се стремим да удовлетворим и двете страни, като постоянно наблягаме на качеството на продуктите ни и следим новостите в обзавежданията в хотелската индустрия.

Нашите Продукти

Матраци, топ матраци, калъфи и протектори за матраци, спални комплекти, възглавници, хотелски легла и тапицирани основи, хавлии, халати и кърпи, шалтета и кувертюри са продуктите, които Екотекс предлага както за големи хотелски комплекси, така и за малки обекти в цялата страна и чужбина.

Благодарение на специално създадената хотелска серия, фирмата ни е готова да отговори на нуждите на хотелиерският бизнес. Нашето разнообразно портфолио се посреща еднакво добре както от собствениците на висок клас хотели, така и от тези в средния и нисък клас.

Отлично качество и добри цени

Оборудвайте хотела си за новия сезон или подменете износеното обзавеждане, като се възползвате от качеството ни и специалните ценови предложения.

В Екотекс се стремим нашите клиенти да получат постоянно и сигурно партньорство, изградено на основата на взаимно доверие и удовлетвореност. Целта ни е да създадем и поддържаме дългогодишни професионални отношения с нашите партньори в страната и чужбина.

Свържете се за оферта

Моля, имайте предвид, че полетата маркирани със звезда са задължителни!

След получаване на запитването наш служител ще се свърже с Вас възможно най-бързо.