Обслужване на ресторантската индустрия

Ресторанти и проучвания

Ресторантите, които биха искали да подобрят качеството на предлаганата услуга, трябва силно да обмислят използването на кърпи вместо салфетки.

Експерти твърдят, че 77% от гостите обръщат внимание на подредбата на масата при посещение в ресторанта. 82% свързват използването на платнени кърпи с по-добра атмосфера на ресторанта, 75% - с по-добро качество на храните, 88% - с по-добро обслужване, 84% - с екологична чистота, а над 50% са готови да плащат повече на такива места.

Нашите продукти

Покривки, карета, салфетки, ранъри, калъфи за столове, декорации за блок-маси, декоративни възглавници за градинско и вътрешно обзавеждане са текстилни изделия, които ние, от Екотекс, предлагаме за ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции.

Създайте своите идеални маси с подбран ресторантски текстил в подходящи цветове. Платовете, които използваме са надеждни и здрави. Те мога да бъдат една дългосрочна инвестиция в стилната визия на вашата маса.

Отлично качество и добри цени

За нас е важно да предложим оптималния вариант за отличен краен резултат в съотношението цена-качество, изцяло съобразен с Вашите нужди и предпочитания (цветове, размери и количества).

Покривки и карета в разнообразни размери и цветове, с бродерия и бордове, салфетки, хангали, нестандартни покривки за специални поводи в различни цветове от памучен сатен или сатен-полиестер - за всеки, който работи в сферата на хотелиерството, ресторантьорството, организира корпоративни събития.

Свържете се за оферта

Моля, имайте предвид, че полетата маркирани със звезда са задължителни!

След получаване на запитването наш служител ще се свърже с Вас възможно най-бързо.