15
Easter Egg
You are here:

Детски матрак Orthopedic Blue

4.83/5
4.83
(7)

128,00 лв.153,00 лв.

ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Ортопедична полиуретанова пяна SonnoCell с височина 11 см

Калъф:

  • Дишащ антибактериален плат с висока плътност (400 г/м2)

Страница:

  • 3D текстил – осигуряваперфектна циркулация на въздух в ядрото на матрака.

Специално разработен за спокойния и здравословен сън на Вашето съкровище! Детският матрак Orthopedic Blue е изработен от най-висококачествени материали, така че да осигури правилна позиция на детето по време на сън, както и здравословна среда без да задържа бактерии и микроорганизми. Калъфът на матрака е от специален дишащ антибактериален плат с висока плътност (400 г/м2) , нежен на допир и прошит със слой термовата придаваща допълнителен комфорт. Текстилните материали използвани при направа на калъфа притежават STANDARD 100 от OEKO-TEX® – световен сертификат гарантиращ, че текстила не съдържа вредни субстанции.

Страничната част е изработена от 3D текстил, новост при продуктите за сън, който осигурява перфектна циркулация на въздух в ядрото на матрака. Ядрото е от ортопедична полиуретанова пяна SonnoCell с височина 11 см, подпомагащо правилното развитие на детския организъм. Доставя се ролиран в специална полиетиленова опаковка, като лесно може да се сгъва отново на руло и да се пренася. При ушиването на матрака не са използвани лепила и химикали!  

Код на продукта:111-11
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.