Детски продукти

Създадохме серия от продукти за сън, специално проектирани за деца, за да можете не само вие, но и те да се чувстват спокойно през нощта.

Виж повече

Показване на 3 резултата

Особено важно при израстването на децата е те да спят върху стабилна, анатомична повърхност. Затова нашата селекция се състои основно от ортопедични матраци за деца, тъй като те спазват анатомичната форма на тялото, отнемат излишната телесна температура и не изкривяват формата на таза, раменете или гръбнака на децата.

Как да изберете правилния матрак за детско или бебешко легло?

При избор на детски или бебешки матрак абсолютно не смеете да правите компромис с качеството и издръжливостта. Ядрото на детските матрачета трябва да е изработено от ортопедична пяна; или върху слоя ортппедична, да бъдат добавени 2см слой от мемори пяна.

Детските матрачета с ортопедична пяна, позволяват на тялото да заеме естествената си форма, без излишно да им натоварва гръбнака и раменете на децата.

Важно е да наблегнете на:

  • Твърдост – детски ортопедични матрачета;
  • Терморегулация – намалява изпотяването;
  • Защита от бактерии – хипоалергенност;
  • Размер – да пасва равномерно на размерите на леглото;
  • Цвят – за да се харесва на детето.

Също толкова важен е материалът на самия калъф. Препоръчително е да изберете хипоалергенен калъф, заради деликатността на детската кожа. Калъфа трябва да позволява лесно почистване, да е проветрив и да предотвратява появата на бактерии — акари или дървеници.

Какви размери детски и бебешки матраци ще откриете в онлайн магазина ни?

В категорията детски матраци предлагаме всевъзможни размери спрямо всички популярни марки кошари със стандартни или нестандартни размери – 60/120см, 65/110см, 65/160см, 70/140см, 70/160см.

Защо ekotex.bg е най-довереният търговец на детски матраци?

И ние сме родители и безапелационно ценим здравето на всяко невръстно българче. Внимаваме изключително много в подбора на материалите. Всеки един продукт, предназначен за деца, се произвежда от 100% безопасни, нетоксични и естествени материали, за да се гарантира сигурността на вашите деца.

В матраците за бебета и бебешки кошари, не се влагат никакви лепила. Изработката им отговаря на стриктните изисквания на ЕС и БДС.

В онлайн магазина за детски и бебешки матраци на Екотекс, гарантираме тяхното качество, безопасност и дълготрайност с 5 годишна гаранция.