Често задавани въпроси

Основни въпроси

Казано накратко: Нямаме. Предлагаме продуктите си изключително и само онлайн, защото това ни дава възможност да Ви предложим качествени продукти за сън на достъпни цени.

Разбира се, че можеш да го пробваш. Ние знаем от опит, че пробването на матрака за 5 минути в магазина ен ти дава никаква представа за качеството и удобството му. За да усетиш матрака инстински, ние ти предлагаме абсолютно БЕЗПЛАТЕН тестов период, за да спиш на твоя матрак и да се сприятелиш с него. Минималният тестов период, който предлагаме е 30дни.

Ако не можеш да се ориентирап в морето от матраци, препоръчваме ти да направиш нашия тест, за да избереш своя матрак. Ако имаш допълнителни въпроси, свържи се с нас по телефона или по имейл.

Доставка на поръчки

След като поръчката е направена през нашата система, ние ще се свържем с Вас за потвърждение. За изработката ни е необходимо между един или два работни дни, след което поръчката се изпраща по куриер към зададеното от Вас място.

За съжаление, не можем да организираме доставки през тези дни.

Няма проблем! Разполагаме с машини, които пресоват и вакуумират Вашия матрак така, че той лесно да бъде транспортиран до вратата на Вашия дом. Доставката е напълно безплатна.

Гаранция

Ако продукта, който се закупили от нас има дефект, свържете се за да ни уведомите. Влезтве в профила си в сайта и следвайте указанията, описани в страницата “Рекламации и връщане”.

Гаранция

В описанията на нашите продукти ние задаваме “Допустимо тегло”. Това е теглото, което представения продукт може да понесе върху себе си и това тегло е тествано в рамките на времето, заявено като гаранция за продукта.

Ако подменяте стария си матрак с нов, най-лесно е да измерите ширината и дължината на стария. Също така и височината му, ако сте доволни от нея. Ако за пръв път купувате матрак, измерете и ширината и дължината на леглото от вътрешната му страна и потърсете най-близкия по-малък размер от вашите измерени.При нас може да изберете
МАТРАК ПО ПОРЪЧКА

Знаем, че нямаш търпение, ное те съветваме след като получиш матрака си, да го разопаковаш и да го иставиш да си почине на равна повърхност и на стайна температура поне 24 часа, за да възвърне формата си.

Като български производители на матраци с дългогодишен опит ние с радост ще изпълним поръчката ти във всякакъв размер. Свържи се с нас за повече подробности или изберете
МАТРАК ПО ПОРЪЧКА

Възглавници

Време е за нова възглавница, ако:

*старата е сплескана и е загубила формата си

*вече показва сериозни следи от употреба

*сутрин се събуждате с болки във врата и гърба

*вече не спите така добре на нея, както преди една година

*Ви се е случвало да се наспивате по-добре върху друга възглавница извън къщи (например в хотел).

(Ако сте отговорили с ДА на повече от един въпрос, трябва да помислите за покупка на нова възглавница)