You are here:

Капитониран калъф за матрак Algua Guard

4.81/5
4.81
(5)

73,00 лв. - 151,00 лв.

Подходящ за матраци с височина до 25 см

Доставя се в сигурна вакуумна опаковка.

Предимства

Код на продукта:113-01

Облечете вашето легло с елегантния и практичен калъф за матрак Algua Guard !

Капитониран калъф за матрак с цип Algua Guard създадохме за да осигурим по-дълъг живот на Вашия матрак.

Калъфът за матрак с цип Algua Guard пази текстилът на основният матрак от замърсяване, както и от захабяване на повърхността му.

Какво различава Algua Guard от останалите калъфи за матраци и протектори за матраци?

Изработен от специален плат „Algua Spirulina морски витамини“ със система с цип, което освен че прави свалянето изключително лесно, обгръща матрака от всички страни.

Основната роля на Algua Guard е на протектор за матрак, но освен предпазна функция, калъфът е мек и приятен на допир. Платът е капитониран с термоизолационна вата, която освен, че не позволява запарване и поддържа температурата на тялото, осигурява допълнителна мекота и комфорт.

Текстилът с микрокапсули Algua Spirulina, от който е изработен, има релаксиращ ефект и успокоява тялото. Освен това платът е дишащ и притежава хипоалергенни, и антибактериални свойства. Как да поддържам своят калъф Algua Guard? Калъф за матрак Algua Guard е изключително лесен за почистване и може да се изпира в перална машина на температура до 60 градуса.

Калъфите за матраци могат да се изработват с височина по избор на клиента!

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.