15
Най-продаванEaster Egg
You are here:

Mатрак Algua 7 Zones

4.44/5
4.44
(8)

313,00 лв. - 634,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 14 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт
  • 4 см профилирана пяна с масажиращ ефект

 Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Algua Spirulina
  • С цип
  • Mira wave термоизолационен материал за оптимална терморегулация

Двулицевият матрак Algua 7 Zones  е специално проектиран, за да удовлетвори всичките Ви желания,ако сте в търсене на ортопедичен и ергономичен матрак с високо ниво на хигиеничност.

Матракът Algua 7 Zones е комфортен матрак, на който ще се събуждате отпочинали и бодри.

Специалното комбинирано многослойно ядро от 14 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт и 4 см профилирана пяна с масажиращ ефект правят този матрак идеалното решение за всеки, който страда от болки в кръста, гърба и мускулите.

Високотехнологичното ядро на матрака разпределя тежестта на тялото по повърхността на матрака по такъв начин,че да осигури максимален комфорт на тялото по време на почивка и сън. Мускулите не се напрягат и успяват да възстановят своята еластичност,докато спите.

Професионално ушит калъф с цип предпазва повърхността на матрака от замърсяване и износване и се грижи за перфектната му хигиена.

Платът е специално обработен с екстракт от Algua Spirulina морски витамини, с антибактериални свойства – 400 г/см2.

Калъфът е прошит с Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.ПРИРОДНАТА СИЛА НА МОРСКИТЕ ВИТАМИНИ НА ТЕКСТИЛА ALGUA® СПИРУЛИНА Algua® е биофункционален и висококачествен текстил за възглавници и матраци, обработен със спирулинови водорасли.

Натурален екстракт от водорасли е капсулиран в микрокапсули, които при обработката посредством нано-технологии се прикрепят към фибрите на текстила.

Триенето на тялото върху продукта, в който е използван плата, спуква микрокапсулите и освобождава молекулите на Спирулина,като дава 7 – 8 часа естествено уелнес преживяване, по време на сън.

Матракът притежава две степени на твърдост в зависимост от това, коя от страните му се използва като лицева, което Ви дава допълнителна възможност да експериментирате и да установите на коя от страните му се чувствате по-комфортно.

Код на продукта:106-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.