15
Нов продуктEaster Egg
You are here:

Mатрак Algua Pocket

4.78/5
4.78
(9)

416,00 лв.1349,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Ортопедична пяна Sonnocell
  • Nano pocket пружини
  • 4 см профилирана Sonnocell пяна

 Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Algua Spirulina
  • С цип

Двулицев матрак с нано покет система Ekotex Algua Poket е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт съчетани със стилен и изивскан дизайн. Ekotex Algua Poket е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.

Ядрото му е изработено от високоеластинча ортопедична пяна Sonnocell в комбинация с индивидулано пакетирани нано покет пружини и добълнителен слой пяна с масажиращ ефект . Избирайки гладка или масажираща страна, може сами да определите нивото на комфорт, което най-добре отговаря на вашите специфични изисквания.

Калъфът на Ekotex Algua Poket е изработен от фин, дишащ плат Algua Spirulina, с морски витамини и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Системата с цип позволява лесното сваляне и почистване на калъфа. Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Ekotex Algua Poket е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:

Страна 1 : Профилирана пяна с масажен ефект, която посредством движението на тялото през нощта, масажира мускулите и по този начин подобрява кръвообръщението в тях, като допринася за по-бързото възстановяване от натрупаната през деня умора.

Страна:2 : Гладка, ортопедична пяна с висока плътност, която поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата, за любителите на по-твърди матраци и страдащите от проблеми в гърба и кръста.

Код на продукта:110-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.