15
Easter Egg
You are here:

Матрак Aloe Blue Line

3.83/5
3.83
(10)

258,00 лв.545,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 16 см висококачествена полиуретанова пяна – 30 кг/м3 подпомага отпускането на мускулите и нервите на гръбначния стълб; 2 см високоеластична мемори пяна за допълнителен комфорт.
  • Матракът се доставя навит на руло, в специална вакуумна опаковка
  • Бордът е изработен от изтъкана небесно синя линия, която подчертава елегантната визия на матрака.

Калъф:

  • Висококачествен дишащ тъкан плат с Алое Вера – 200 г/м2; с успокояващ тялото ефект.

Ekotex Aloe Vera Blue line Memory, 19 см е двулицев матрак съчетаващ две неща, които са рядко съвместими – ниска цена и добро качество.

Калъфът на матрака е професионално ушит, изработен е от бял дишащ тъкан плат с Алое Вера (200 гр/м2) – нежен и приятен на допир, с успокояващ и релаксиращ ефект, като същевременно има добро сцепление със спално бельо, което не му позволява да се плъзга и набръчква.

Специален слой термовата прошит/капитониран в калъфа на матрака, който не позволява запарване на тялото и има добри абсорбационни свойства.

Код на продукта:100-07
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.