15
Easter Egg
You are here:

Матрак Aloe Gold 7 Zones

4.48/5
4.48
(8)

216,00 лв.505,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 16 см висококачествена полиуретанова пяна – 30 кг/м3 подпомага отпускането на мускулите и нервите на гръбначния стълб
  • 2 см високоеластична мемори пяна за допълнителен комфорт.

Калъф:

  • Висококачествен дишащ тъкан плат с Алое Вера – 200 г/м2; с успокояващ тялото ефект.

Матракът Ekotex Aloe Gold 7 zones  е създаден специално за всички, които държат на пълноценен сън и качествен релакс, за да се чувстват отпочинали и пълноценни през деня.

Магията се крие в иновативната технология, която влагаме в ядрото.

То е изработено от специална профилирана, ортопедична пяна, която разпределя тежестта равномерно по дължината на матрака в седем основни зони на комфорт.

Допълнителният слой HR пяна има функцията да следва всяка извивка на вашето тяло, като по този начин дава усещане за неповторим комфорт.

Крайният резултат – оптимална опора в частите на вашето тяло, където натоварването през деня е най-голямо, а именно кръста, гърба и раменния пояс.

Калъфът е изработен от тъкан плат третиран с Aloe Vera, който е гали кожата, а страниците от 3D плат, чиято мрежеста структура позволява естествената циркулация

Код на продукта:400-77
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.