15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Aloe Gold Deluxe 7 Zones

3.96/5
3.96
(10)

313,00 лв. - 669,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • 7 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт
  • 12 см ортопедична Sonnocell пяна

 Калъф:

  • Изработен от висококачествен плат със специална обработка с екстракт от алое вера
  • Тънък слой Sonnocell пяна и Mirawave термоизолационен материал за оптимална терморегулация.
  • Странична 3D лента за оптимална вентилация на ядрото

Ekotex Aloe 7 zones Gold Deluxe е двулицев, ортопедичен матрак от висок клас. Той е подходящ за всеки, който е решил да подари на тялото си комфорт и спокойствие.

Ekotex Aloe 7 zones Gold Delux  отговаря на всички съвременни изисквания за ортопедичност и Ви осигурява здравословен и пълноценен сън.

Ekotex Aloe 7 zones Gold Deluxe  притежава изключително устойчиво комбинирано ядро, което се състои от 7 см ортопедична пяна Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт и 12 см ортопедична Sonnocell пяна с гарантирано качество.

Специалното ядро осигурява оптимална позиция на тялото върху матрака и спомага за пълно отпускане на мускулите. Калъфът на матрака е изработен от тъкан текстил, сертифициран за качество и безопасност и обработен по специален начин с екстракт от алое вера, така че да въздейства благотворно на тялото и кожата.

Чудодейното растение е известно от над 8 хиляди години с многобройните си ползи за здравето.

Калъфът на матрака е трислоен, прошит с тънък слой полиуретанова пяна Sonnocell и Mirawave вата -термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.

Страничната част на матрака е ушита от специален 3D мрежест плат, който осигурява перфектна циркулация на въздуха в матрака и предотвратява развитието на вредни микроорганизми

Код на продукта:107-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.