15
Най-добра ценаEaster Egg
You are here:

Матрак Ekotex Aloe Vera Bg

4.75/5
4.75
(10)

289,00 лв.703,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници

Ядро

  • Трислойно- 1-ви слой-12 см полиуретанова пяна Sonnocell
  • 2-ри слой – 4 см HR (high resilience)пяна
  • 3-ти слой- 2 см мемори пяна

Калъф:

  • Висококачествен тъкан плат ALOE VERA – дишащ, мек и нежен при допир с тялото.
  • Прошивка – Sonnocell пяна, Mirawave термовата

Страница:

  • 3D материал за отлична вентилация

Двулицевият матрак Aloe Vera Bg e ортопедичен матрак с иновативно ядро тип “сандвич”, съставено от висококачествена полиуретанова пяна Sonnocell,HR (high resiliency)-пяна и мемори пяна, разпределени в три слоя.Освен че осигурява надеждна опора на гръбначния стълб, специалната структура на матрака се грижи за максимално отпускане на мускулите по време на сън благодарение на изключително качествeните компоненти, от които е съставена.

Трислойното ядро отговаря на всички съвременни изисквания за ортопедичност и безопасност, така че да Ви гарантира здравословен и пълноценен сън при възможно най-ергономична позиция на тялото.

Освен това то дава много ценно предимство, ако споделяте леглото с неспокоен партньор и имате проблеми със съня, тъй като блокира прехвърлянето на движение от едно спално място към друго, което Ви гарантира, че ще се наспите добре.

Калъфът на матрака е ушит от тъкан текстил, третиран с екстракт от лечебното растение алое вера, което освен че подобрява качеството на плата, действа благотворно на кожата и тялото.

Страницата на матрака е изработена изцяло от иновативен 3D материал. Тъй като е разположен по цялата площ на страницата, той оптимизира циркулацията на въздух в самия матрак, което е важно при прекомерно потене по време на сън. Дизайнът на матрака е вдъхновен от българския дух и традиции. Текстилната част е с мотиви от цветовете на българския флаг.

Код на продукта:100-21
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.