15
4.33/5
4.33
(7)

Матрак Aloe Zipmode

284,00 лв. - 546,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро

  • двуслойно – 1-ви слой-полиуретанова пяна Sonnocell -Sonnocell пяна – 30 кг/м3
  • 2-ри слой – HR (high resilience)пяна – HR (high resilience)пяна – 35 кг/м3

Калъф:

  • Капитониран масажиращ, хипоалергенен, дишащ плат, обогатен с алое вера.
  • Прошивка – Sonnocell пяна, Mirawave термовата
  • С Цип

Двулицевият матрак Aloe ZIPMODE е ортопедичен матрак, създаден с идея за максимална практичност.

Състои се от двуслойно ядро, тип “сандвич”.

Първият слой, съставен от полиуретанова пяна Sonnocell с плътност 30 кг/м3, средно като твърдост, дава перфектна опора на гръбначния стълб и помага за максимално отпускане на мускулите и пълноценен релакс.

Вторият, „SOFT“ слой на ядрото е изработен от HR (High resilience) пяна с плътност 35 кг/м3.

HR пяната е най-новият, най-здрав и най-луксозен материал в индустрията – не се деформира с течение на те, усещането е „среден към мек“, подходящ е да се отпуснете на матрака, след тежък работен ден, разтоварва напрежението и стреса, натрупани през деня. Калъфът на матрака е изработен от висококачествен тъкан плат „Алое Вера“ – дишащ, мек и нежен при допир с тялото.

Направен е с цип по цялата дължина и ширина, за да може лесно да се сваля и изпира.

Калъфът е направен така, че да оптимизира циркулацията на въздух в самият матрак, което го прави подходящ за хора, които се потят обилно по време на сън.

Код на продукта:17-17
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.