15
Easter Egg
You are here:

Матрак Antistress Deluxe

4.6/5
4.6
(7)

225,00 лв.556,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 18 см ортопедична Sonnocell пяна

Калъф:

  • Плат ANTISTRESS, с успокояващ тялото ефект
  • Прошивка от Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялотo
  • 3D лента за оптимална вентилация на ядрото

ANTISTRESS Deluxe, 20 см е двулицев ортопедичен матрак, специално създаден, за да осигури максимално комфортни условия за сън и здравословна почивка. Ядрото на матрака се състои от 18 см полиуретанова пяна SonnoCel с плътност 30 кг/м3 , произведена по съвременни технологични стандарти с постоянни текущи контроли на качеството и с твърдост среден към твърд.Калъфът на матрака е ушит от първокачествен, плътно изтъкан плат ANTISTRESS, мек и приятен на пипане, с успокояващ тялото ефект и прошит с тънък слой Sonnocell пяна и Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото. 3D вентилационен материал по цялата странична част на матрака осигурява оптимална циркулация на въздуха в ядрото, което възпрепятства развитието на акари и патогени.Ортопедичен матрак със съвременен дизайн и елегантен оптически вид. Декоративни ленти в бордо по страничната част завършват модерната визия на ANTISTRESS Deluxe и допълват естетически функционалността на вентилационната мрежа.

Код на продукта:118-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.