15
Easter Egg
You are here:

Матрак Cocos Pocket

4.28/5
4.28
(9)

404,00 лв.930,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро

  • 13 см самостоятелно пакетирани покет пружини
  • Ортопедична Sonnocell пяна.
  • Кокосови вложки

Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил ,2 см мемори пяна
  • Термоизолационна вата Mirawave
  • С Цип

Иновативната технология на 6 слойно ядро с покет пружини в комбинация с натуралната вложка от кокос превръщат матракът Ekotex Cocos Pocket в истински шедьовър в областта на продуктите за сън.

Ekotex Cocos Pocket е експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.

Сърцевината на ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини, от двете страни, на които се намират кокосови вложки, и слой ортопедична пяна. За най-добър комфорт в прошивката на калъфа добавихме 2 см мемори пяна от едната страна.

Освен, че са изработени от изцяло естествен материал, кокосовите вложки имат редица незаменими качества. Кухите каналчета на кокосовите влакна осигуряват оптималано проветрение и незаменима термо излозация.

За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.

Калъфът на Ekotex Cocos Pocket е изработен от фин, дишащ текстил с абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества и лек масажен ефект. Дишащите свойства на плата в комбинация с 3D лентата, по цялата обиколка на матрака, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Ekotex Cocos Pocket е най-всиок клас ортопедичен матрак. Кокосовите вложки в комбинация с ортопедичната пяна, не позволяват потъването на тежките части на тялото като таз, бедра и рамене и по този начин гръбнакът запазва оптималното си положение през цялата нощ. Покет пружините от своя страна абсорбират всички вибрации и вие се чувствате така, сякаш спите върху облак. В калъфът е добавена мемори пяна, която улавя финните извивкии на гръба и добавя усещане за комфорт.

Код на продукта:102-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.