15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Ekotex Diamond Delux

4.82/5
4.82
(8)

320,00 лв.672,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 18 см Високоеластична пяна Sonnocell

 Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Black Diamond Delux.
  • 2 см мемори пяна
  • С цип

Диамантът при продуктите за сън, двулицев матрак Ekotex Diamond  Deluxе.

 Ekotex Diamond Deluxе е висок клас ортопедичен матрак, чиято цел е вашата оптимална почивка и здрав сън. Diamond Deluxе е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.

Ядрото от високоеластична, ортопедична Sonnocell пяна поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ и отнема умората от напрегнатите мускули. Слоят термочувствителна мемори пяна, прошит едностранно в калъфа, дава възможност за избор межди различни степени на твърдост.

Ядрото на Diamond Deluxе е изработено от високоеластична, ортопедична пяна Sonnocell, която поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ и не позволява пропадането на по-тежките части.

За максимално усещане на комфорт калъфът е прошит едностранно със слой мемори пяна с дебелина 2 см, което дава допълнителна степен мекота, както и избор межди две различни степени на твърдост на матрака.

Калъфът на Diamond Deluxe е изработен от фин, дишащ плат с естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Easy Clean системата с цип, позволява лесното сваляне и почистване на калъфа.

Код на продукта: Няма
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.