15
Най-продаванEaster Egg
You are here:

Mатрак Energy Deluxe

4.36/5
4.36
(10)

303,00 лв.631,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Ортопедично от 100% Sonnocell пяна 18 см

 Калъф:

  • Плат Energy Up / хипоалергенен, нежен към кожата
  • Sonocell ортопедична пяна и Mirawave термоизолационен материал за оптимална терморегулация

Страница:

  • 3D мрежа за оптимална циркулация на въздуха

Двулицевият ортопедичен матрак Energy Up Deluxe, 20 см ще Ви очарова със своята модерна визия и качество.

Край на болките в гърба при събуждане, край на неприятните схващания в мускулите. С Energy Up Deluxe, 20 см ще откриете здравословния и пълноценен сън.

Ядрото на матрака се състои от 100% висококачествена ортопедична Sonnocell пяна – 30 кг/м3, с отлична стабилност и устойчива на деформации.

Калъфът е ушит от плат Energy Up, хипоалергенен, антибактериален, приятен на допир и мек, със сертификат за качество и безопасност.

Капитониран е с тънък слой ортопедична пяна Sonnocell пяна и Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.Energy Up Deluxe притежава ефектен дизайн с модерен декоративен борд, с който привлича всички погледи.

На страничната дължина на матрака е пришита специална 3D лента за оптимална вентилация на ядрото, която предотвратява развитието на вредни микроорганизми във вътрешността на ядрото.

Матракът е с комфортна височина от 20 см.

Код на продукта:114-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.