15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Energy Up Classic

4.68/5
4.68
(10)

281,00 лв.587,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Полиуретанова пяна Sonnocell
  • Плътност на ядрото – 30 кг/м3

 Калъф:

  • Плат Energy Up / хипоалергенен, нежен към кожата)

Двулицевият матрак Ekotex Energy Up Classic  ще Ви осигури здравословен сън и ще Ви изпълни с енергия.

Сърцевината на матрака/ядрото е изработено от 16 см висококачествена ортопедична полиуретанова пяна Sonnocell с плътност 30 кг/м3. Пяната дава перфектна опора на гръбначният стълб и отпуска мускулатурата.

Можете да изберете степента на твърдост, която най-добре съответства на Вашите индивидуални нужди – средна към твърда или средна.

Матракът Ekotex Energy Up разтоварва напрежението и стреса, натрупани в ежедневието и Ви осигурява оптимална отмора.

С него ще се събуждате свежи и изпълнени с енергия всеки ден.

Ядрото е супер качествено и устойчиво на деформации с течение на времето.

Калъфът на матрака е създаден от специално обработен плат Energy Up , който не позволява изпотяване на тялото.

Платът е плътен и с най-високо качество на изработка, а същевременно е мек и комфортен при допир с тялото. Платът ENERGY UP е хипоалергенен, антибактериален и нежен към кожата. Прошит е с тънък слой ортопедична пяна Sonnocell за мекота и комфорт и Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.

Страничната част на матрака е изработена изцяло от така нареченият 3D материал – новост при разработката на продукти за съня. Тъй като е разположен по цялата площ на страницата, той оптимизира циркулацията на въздух в самия матрак, което го прави подходящ за хора, които се потят обилно по време на сън.

Код на продукта:113-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.