15
Easter Egg
You are here:

Матрак Energy Up Pocket

4.76/5
4.76
(9)

396,00 лв. - 1157,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • Самостоятелно пакетирани покет пружини
  • Страна 1 : профилирана Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт
  • Страна 2: Ортопедична Sonnocell пяна, гладка

Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Energy Up.
  • Страна 1 : 2 см мемори пяна прошита в плата
  • Страна 2 : Термоизолационна вата Mirawave прошита в плат

Страница:

  • 3D дишаща лента

 

Двулицев матрак с покет пружини Ekotex UP Pocket , 25 см е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт.

Ekotex Energy UP Pocket е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.

Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини,в комбинация с ортопедична пяна, профилирна със 7 зони на комфорт и високоеластична мемори пяна.

За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, от към масажиращата страна е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.

Калъфът на Ekotex Energy UP Pocket е изработен от фин, дишащ плат Energy Up, с естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества.

Дишащите свойства на плата в комбинация с 3D лентата, по цялата обиколка на матрака, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Ekotex Energy UP Pocket е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:

Страна 1 :

Профилирана пяна, със 7 зони на комфорт. Ролята на 7 те различни зони очертани в ядрото е всяка от тях да даде оптимална опора на различните части от тялото.

Така например по-тежките части, като таза и раменете не потъват а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение, а за по-меко усещане добавихме тънък слой мемори пяна

Страна:2 :

Гладка, ортопедична пяна с висока плътност, която поддържа гръбначният стълб в оптимално положение през цялата нощ.

Код на продукта:104-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.