4.95/5
4.95
(12)

Матрак Fiorentino Si Della

1585,80 лв. - 2501,27 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • Ортопедична пяна
  • Мемори пяна

Калъф:

  • Луксозен дишащ текстил
  • Термовата
  • Подсилен борд с тройно бие и луксозен текстил

Ekotex de FIORENTINO SI DELLA е матрак за спалня, предназначен за любителите на най-високият клас принадлежности.. Ще се наслаждавате на съня като същински аристократи, потъвайки в луксозната прегръдка на този матрак с височина от 25 см. Калъфа е изработен от специален плат Spirito De Firenze – дишаща материя, плътна, но нежна на допир. Платът не задържа микроби и има хипоалергенни свойства. В допълнение на това, сме добавили и мемори пяна за да завършим прекрасното усещане по време на сън. Мекотата и нежното усещане на капитонираният с мемори пяна калъф, придават чувство за сън в облаците. Аристократичната визия не е достатъчна сама по себе си, затова разработихме подобаващо ядро за модела. То се състои от слой ортопедична пяна ,който спомага за правилната позиция на гръбначният ви стълб по време на сън. Придържа таза и гърба, а слоят от мемори пяна реагира на топлината на тялото и се моделира индивидуално по формата и извивките му. Така се осигурява оптимална опора на гръбначния стълб по време на сън. При по-тежките части на тялото, като областта на раменете и таза, материалът съвсем леко потъва, а при по-леките, като коленете, изпъква и подпира. Финалната визия на този матрак е завършена от ЕКО кожена дамаска , която придава завършен вид на това бижу във вашата спалня.

Код на продукта:1003-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.