15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Fresh Bubbles

3.86/5
3.86
(7)

477,00 лв. - 854,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • 1-ви слой от 15 см. ортопедична Sonnocell пяна с плътност 30 кг/м3 – среден към твърд;
  • 2-ри SOFT слой и 4 см. високоеластична HR пяна (high resilience) с плътност 35 кг/м3 – среден към мек.
  • 3-ти мемори слой 2 см е изработен от вискоеластична мемори пяна с плътност 50 кг/м3 , която е прошита от едната страна калъфа на матрака.

 Калъф:

  • Плат BUBBLE FRESH – 380 g/cm2; – Дишащ
    Плат Fresh Bubbles

Страница:

  • 3D текстил
  • Осигурява нормалната циркулация на въздуха

Двуядрен матрак, произведен в България, който е създаден да ‚пасне‘ на всеки вкус.

Основните две ядра са перфектна опора за гръбначният стълб, а допълнителният слой мемори пяна в прошивката реагира на топлината отделяна от тялото и „запълва“ извивките на гръбначният стълб.

Материалите използвани при направа на ядрото са висококачествени – с висока плътност, като освен, че отговарят на всички изисквания за ортопедичност, издържат високо натоварване.

Калъфът BUBBLES FRESH e от ново поколение плат – релефен с лек масажиращ ефект и нежно усещане при допир с тялото.

Прошит с Мемори пяна от едната страна.

Тъй като е разположен непосредствено до тялото, термочувствителният материал копира извивките на гръбначния стълб, отпуска мускулатурата и подобрява циркулацията на кръв в организма.

Твърдост:

Страна 1 : среден към твърд

Страна 2 : среден към мек

Код на продукта:116-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.