15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Gold Memory Delux

4.51/5
4.51
(10)

276,00 лв.560,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 16 см ортопедична пяна/ниво средно към твърдо

 Калъф:

  • Плат Fresh Bubbles
  • Прошивка 2 см мемори пяна от едната страна

Страница:

  • 3D текстил
  • Осигурява нормалната циркулация на въздуха

Висок клас матрак от златната серия на Ekotex. Gold Line memory DELUX  ще ви очарова със своята стилна визия и несравним комфорт.

Идеален избор за матрак за вашата спалня, който ще реши всички ваши проблеми свързани с недопсиване, хронична умора, болки в гърба и кръста.

Калъфът на този матрак е изработен от тъкан плат Fresh Bubbles, който е третиран срещу развитието на акари и други микроорганизми, хипоалергенен, подходящ за деца и хора с по-чувствителна кожа.

По цялата площ на калъфа са разположени малки балончета, който масажират нежно всяка част от тялото ви и допирнасят за несравнимия комфорт.А в прошивката, от едната си страна калъфът има допълнителен слой мемори пяна, като по този начин имате избор между мека и средна твърдост, според вашите нужди и предпочитания.

Височината на матрака е решена с 3D материал, чиято мрежеста структура позволява нормалната циркулация на въздуха и осигурява проветрението на матрака.

Ekotex  Gold Line memory DELUX, 19 см е идеален избор при покупка на матрак за вашата семейна спалня.

Код на продукта:400-860
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.