4.8/5
4.8
(8)

Mатрак Hempy Organic

771,88 лв. - 1926,30 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядрто

  • 7 зони на комфорт
  • Ортопедична пяна

Калъф

  • Калъф от памучен плат с коноп
  • Подисилен борд от луксозен текстил и еко велур

Hampy Organic от Ekotex  е  матрак от най-висок клас, достоен да задоволи и най-изтънчения вкус. Дизайнът е стилен, с европейски привкус , същевременно семпъл и изчистен, което ще придаде на вашата спалня истински кралски облик. Hampy Organic  ще помогне на  вашият сън , ще се събуждате отпочинали и заредени за новият ден.

 

Ядрото ,профилирано със 7 зони на комфорт, ще ви помогне  да разберете какво е  усещането за добър сън. Специалното ядро със седем зони на комфорт ще разпредели правилно тежеста на вашето тяло и ще облекчи болките в гърба и кръста.

.

Капитонираният калъф с мемори пяна реагира на топлината на тялото и се моделира индивидуално по формата и извивките му. Така се осигурява оптимална опора на гръбначния стълб по време на сън. Също така е изработен от висококачествен текстил, който комбинира в себе си органичен памук и коноп. Конопеният плат е един от най-здравите и устойчови на износване.Хипоалергенен и антибактериален , той има  куха вътрешност , което го прави перфектен термоизолатор, помага за запазването на нормалната телесна температура през цялата нощ. От друга страна конопеният текстил диша, не запарва и ви предпазва от нежелано нощно изпотяване.

Код на продукта:1004-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.