15
Easter Egg
You are here:

Mатрак iEnergy Up 7 Zones

4.09/5
4.09
(9)

360,00 лв.787,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • Ортопедично ядро тип „сандвич“ с 2 независими ядра

 Калъф:

  • Плат Energy Up / хипоалергенен, нежен към кожата)
  • С цип
  • Mirawave термоизолационен материал за оптимална терморегулация

Ортопедичен матрак от най-висок клас по най-новата технология „2 в 1 – матрак + топ матрак“.

2 в 1 Двулицевият матрак iEnergy Up 7 zones е геният на трансформацията при спалните продукти.

Разработен с ядро тип сандвич, състоящо се от 2 броя независими ядра – 16 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт + топ матрак от 4 см мемори пяна, този матрак ще Ви изуми с многобройните си превъплъщения и полезни функции.

Специалната система с 2 независими ядра ,Ви дава абсолютна гъвкавост, свобода и възможност за експерименти с употребата му. Искате да се насладите на 7-те зони на комфорт? Няма проблем! Свалете калъфа на матрака и обърнете профилираното ядро откъм страната на матрака, върху която спите. Вашите мускули ще се отпуснат напълно и ще се събудите отпочинали и бодри. Това е така, защото докато спите на профилираната повърхност със 7 зони, натискът от тялото Ви се разпределя така, че позицията на тялото остава максимално релаксирана, без излишен натиск.

Ако пък предпочитате по-мека повърхност, посредством четирите ленти обърнете ядрото така, че топ матракът със 100% мемори пяна да бъде от страната на матрака, върху която ще спите.

Мемори пяната ще копира перфектно очертанията на тялото Ви и ще се наспите по-добре от всякога. Ненадейно трябва да посрещнете гости?

Вземете едно от ядрата на матрака и го споделете с тях. Хиляди приложения благодарение на гениалната идея с 2 независими ядра. Ако имате болки в мускулите, гърба и гръбначния стълб, този матрак е точно за Вас!

Матракът е оборудван с калъф с цип, подходящ за пране до 60 градуса.

Платът на матрака е Energy Up – тъкан текстил, хипоалергенен, антибактериален, нежен към кожата. Капитониран е с Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.Вътрешният калъф на топ матрака е от памучен плат и е снабден с 4 бр ластични ленти за по-добро прикрепяне.

Матракът 2 в 1 Двулицев матрак iEnergy Up Memory, 7 zones, с цип, 22 см Ви дава възможност за избор на твърдост. От страната на основното ядро матракът е от средно твърд към твърд, а от страната на топ матрака- по-мек.

Благодарение на системата с цип, матракът е подходящ за хора, които се потят прекомерно по време на сън.

Код на продукта:115-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.