15
Easter Egg
You are here:

Матрак Lavande Gel Memory

4.26/5
4.26
(10)

263,00 лв. - 655,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Ортопедична пяна
  • Мемори пяна с охлаждащ ефект

Калъф:

  • Висококачествен текстил Lavande Premium

Двулицев матрак Ekotex Lavande Gel Memory гарантира здрав и спокоен през цялата нощ.

Lavande Lavande Gel Memory е изработен с основно ядро от ортопедична пяна, която поддържа опорно двигателния апарат и разпределя равномерно тежестта на тялото, По този начин мускулите остават релаксирани през цялата нощ, което е предпоставка за пълноценен нощен сън.

Към основното ядро на матрака, едностранно е добавен слой от 3 см Memory пяна с добавени в нея гранули охлаждащ гел. Освен, че дава допълнително усещане за мекота, охлаждащия гел осигурява приятно усещане за прохлада, не позволява нощното изпотяване и подобрява качеството на съня.

Калъфът на Ekotex Lavande Gel Memory е изработен от висококачествен дишащ текстил с екстракт от Лавандула, който има успокояващ и релаксиращ ефект.

Този матрак е изключително подходящ за хора изпитващи дискомфорт в гърба кръста и тазовата област. Страдащи от нощно изпотяване и често будене нощем

Код на продукта:m-lav-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.