15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Ekotex Lux Classy

3.65/5
3.65
(8)

618,00 лв.1310,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Трислойно – 1-ви слой- мемори пяна“
  • 2-ри слой – полиуретанова пяна Sonnocell
  • 3-ти слой – HR (high resilience)пяна

Калъф:

  • Двулицев – зимна и лятна страна
  • Калъф зимна страна – 100% българска мериносова вълна – не изпотява, поддържа нормалната телесна температура 36-37 градуса
  • Калъф лятна страна – капитониран плътен тъкан плат 350 г/см2, обработен с екстракт от алое вера; антибактериален, хипоалергенен, нежен към кожата
  • Прошивка – Sonnocell пяна, Mirawave термовата

Страница:

  • Висококачествен, луксозен, велурен плат

Двулицевият ортопедичен матрак Lux Classy e висок клас матрак, изработен от луксозен тъкан плат, българска мериносова вълна и високоеластична мемори пяна.

Състои се от трислойно ядро, тип “сандвич”, за да Ви предостави различно усещане от двете страни на матрака.

Първият “SOFT” слой е съставен от мемори пяна и е подходящ за тези, които предпочитат средно към меко усещане при спане.

Средният слой е изработен от стабилна Sonnocell полиуретанова пяна с плътност 30 кг/м3.

Третият слой е съставен от HR (high resilience) пяна с твърдост средна към твърда, специално направена за хора, които страдат от болки в гърба и кръста.

Калъфът също е двулицев. Притежава зимна страна, изработена от 100% българска мериносова вълна и лятна страна от висококачествен тъкан плат, обогатен с Алое Вера.

Калъфът е капитониран с тънък слой Sonnocell и Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.Страницата е изработена от висококачествен, луксозен, велурен плат, който допълва изисканата визия на матрака. Матракът предлага две степени на твърдост – средна и мека, в зависимост от това на коя страна е обърнат.

Страната с мериносова вълна е по-мека и задържа повече топлина, което е нужно в студените месеци. За по-топлото време в годината е предвидена страната с алое вера за максимална сезоно-съобразност.Обърнат на тази страна матракът показва средна твърдост на ядрото.

Код на продукта:100-03
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.