15
Easter Egg
You are here:

Mатрак Ocean Dream Pocket

4.99/5
4.99
(7)

367,00 лв. - 813,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • 13 см самостоятелно пакетирани покет пружини
  • Страна 1: 6 см профилирана Sonnocell пяна с 7 зони на комфорт.
  • Страна 2:4 см HR пяна.

Калъф:

  • Ocean dreаms (антибактериален, хипоалергенен, дишащ текстил)
  • С цип

Страница:

  • От висококачествен текстил Super Elastica

Двулицев матрак с покет пружини Ekotex Ocean Dreams луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт. Ekotex Ocean Dreams е експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.

Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини, в комбинация с висок клас ортопедична пяна и високоеластична термочувствителна HR пяна. За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, от към масажиращата страна е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.

Калъфът на Ekotex Ocean Dreams е изработен от фин, дишащ плат с абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Иновативния плат Ocean Dreams е дишащ текстил от най-висок клас, който съчетава в себе си мекота, изящество и дава усещане за неповторим комфорт във вашата спалня. Специалната му релефна структура, леко масажира вашите мускули, като по този начин подобрява кръвообръщението и ускорява процеса на възстановяване нощем.

Стилният дизайн на Ekotex Ocean Dreams е подчертано от страницата, изработена от луксозен текстил Super Elastica. Освен че придава неповторим облик на вашата спалня, той укрепва допълнително матрака и удължава неговия живот. Мобилният калъф с цип, позволява лесното му сваляне и почистване. Изберете сами перфектното усещане за комфорт.

Ядрото на Sleepmode Ocean Dreams е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:

Страна 1 : Профилирана пяна със 7 зони на комфорт. Ролята на 7 те различни зони очертани в ядрото е всяка от тях да даде оптимална опора на различните части от тялото.Така например по-тежките части, като таза и раменете не потъват а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение. Слой мемори пяна за по-меко усещане.

Страна 2 : Гладка, съставена от термочувствителна HR пяна с висока плътност, която поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата, за любителите на по-твърди матраци и страдащите от проблеми в гърба и кръста.

Код на продукта:122-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.