15
Easter Egg
You are here:

Матрак Platinum Dreams

3.9/5
3.9
(7)

289,00 лв. - 671,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • 3 см профилирана мемори пяна
  • 16 см ортопедична Sonnocell пяна

Калъф:

  • Висококачествен текстил с Aloe Vera
  • 3D дишаща лента
  • 2 бр сатенена лента

Матрак Ekotex Platinum Dreams е най-висок клас, луксозен матрак покриващ най-високите критерии за комфорт и качество на използваните материали и всичко това на разумна цена.

Ekotex Platinum Dreams е матрак за всеки, който не е склонен на компромис относно качеството на съня си.

Съставен от горен слой вискоеластична профилирана мемори пяна, осигуряваща приятен масаж и несравним комфорт и основно ядро от ортопедична Sonnocell пяна с най-висока плътност, нареждат този матрак в топ класацията по удобство и ортопедичност.

Калъфът на Ekotex Platinum Dreams е израбтен от хипоалергенен, антибактериален, обработен с Aloe Vera висококачествен текстил, който има успокояващ тялото ефект. 3D дишащата лента по цялата обиколка на матрака, осигурява постоянно проветрение на ядрото, което възпрепятства задържането на влага и образуването на мухъл и неприятни миризми.

Лускозният дизайн се допълва от двете сатенени ленти по протежението на матрака.

Код на продукта:117-32
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.