15
Нов продуктEaster Egg
You are here:

Mатрак Royal Cotton

4.9/5
4.9
(11)

1025,48 лв.2373,56 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • Прошивка от мемори пяна
  • HR пяна
  • Ортопедична пяна

Калъф:

  • Луксозен дишащ, памучен текстил
  • Подсилен борд с тройно бие и луксозен текстил

Ekotex Royal Lux е матрак от ново поколение. Имплементирайки в себе си удобството на органичната пяна заедно с мекотата на органичният памук, този матрак е едно от най-добрите решения за вашата спалня.

Трислойното ядро, изработено от органична и мемори пяна , придава възможността за избор на степента на твърдост, като по този начин прави матрака подходящ за всеки.

Ядрото на Ekotex Royal Lux е изработено от три слоя пяна, като всяка от тях е с различна плътност и твърдост. Това придава по-голям комфорт по време на сън и помага за правилното разпределяне на тежестта на тялото ви.

Основната част на ядрото се състои от ортопедична пяна, с висока плътност и устойчивост на деформации,.Ако сте любител на съня на по-твърда повърхност, в едната страна на матрака е вложена високоеластична HR пяна, която дава оптимална опора на гърба и и таза по-време на сън, не позволява пропадането на по-тежките части.

Калъфът на Ekotex Royal Lux е последното бижу завършващо този матрак. Памукът капитониран с термоизолационна вата, има свойствата да запазва температурата на тялото ви през цялата нощ. Като това дава възможността да намалите нощното пробуждане и да повишите нивото си на дълбок сън.

Код на продукта:1001-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.