15
Easter Egg
You are here:

Матрак Shades of Gray

4.64/5
4.64
(7)

286,00 лв.588,00 лв.

Твърдост:  Две нива на твърдост
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Двуслойно – 1-ви слой-полиуретанова пяна Sonnocell, 2-ри слой – HR (high resilience)пяна
  • Плътност на ядрото – Sonnocell пяна – 30 кг/м3, HR (high resilience)пяна – 35 кг/м3

Калъф:

  • Тъкан плат, обработен с алое вера / хипоалергенен, нежен към кожата.
  • Прошивка – Sonnocell пяна, Mirawave термовата.

Страница:

  • 3D мрежа за оптимална циркулация

Двулицевият матрак Shades of Gray е ортопедичен матрак с двупластово ядро, който Ви предоставя две различни степени на твърдост и усещане.

Първият слой се състои от 12 см висококачествена полиуретанова пяна Sonnocell с твърдост среден към твърд, а вторият представлява 4 см HR пяна с висока еластичност и степен на усещане среден към мек.

Калъфът на матрака е професионално ушит от тъкан хипоалергенен мек плат с нехлъзгаща се повърхност, който е обогатен по специална технология с алое вера.

За страничната част на матрака е използван иновативен материал, незаменим при производството на съвременните продукти за сън – 3D мрежа за оптимална циркулация на въздуха в матрака и за извеждане на излишната влага навън.

Това предпазва матрака от развитие на вредни микроорганизми.

Матракът оптически очарова с изчистения си елегантен дизайн.

Код на продукта:100-15
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.