15
Нов продуктEaster Egg
You are here:

Матрак Soul Tencel

4.7/5
4.7
(9)

666,97 лв.1639,81 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • Ортопедична пяна Sonnocell
  • 3 см мемори пяна с охлаждащ ефект

Калъф:

  • Калъф от луксозен дишащ текстил
  • Подсилен борд

Ортопедичен матрак Еkotex SOUL TENCEL е предназначен да повиши в пъти качеството на вашия сън. Изработен от естествени материали , покритието на калъфа е третирано срещу акари и микроорганизми, а прошивката му от мемори пяна с охлаждащ ефект допринасят за изключителния комфорт по време на сън. Тялото ви няма да се изпотява и ще поддържа постоянна температура през цялата нощ. Ядрото на този матрак е изработено от ортопедична пяна , изключително подходяща за страдащите от болки в гърба и кръста. Еkotex SOUL TENCEL е чудесен избор, когато търсите нов матрак за вашата спалня.

Код на продукта:1002-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.