You are here:

Mатрак Tencel Lux

4.8/5
4.8
(6)

830,02 лв. - 1926,30 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  луксозен

Ядро:

  • Прошивка от мемори пяна
  • HR пяна
  • Ортопедична пяна

Калъф:

  • Калъф от луксозен дишащ текстил
  • Прошивка термовата
  • Подисилен борд от луксозен текстил и еко велур

Tencel Lux комбинира в себе си изящество и комфорт от високо ниво.

Трислойното ядро с възможност за избор степента на твърдост прави този матрак подходящ за всеки. Всичко това подчертано с изчистен и завършен дизайн..

Ядрото на Ekotex Tencel Lux White е изработено от три слоя пяна, като всяка от тях е с различна плътност и твърдост. Това дава възможност за избор на оптимална твърдост, в зависимост от вашите специфични нужди и изисквания.

Основната част на ядрото се състои от ортопедична пяна, с висока плътност и устойчивост на деформации,.Ако сте любител на съня на по-твърда повърхност, в едната страна на матрака е вложена високоеластична HR пяна, която дава оптимална опора на гърба и и таза по-време на сън, не позволява пропадането на по-тежките части.

Капитониран с термозащитна вата , калъфът на Ekotex Tencel Lux White запазва температурата на тялото ви през целият сън. Като предотвратява нежеланото изпотяване и дава предпоставка за по добър сън.

Код на продукта:1000-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ГАРАНЦИЯ

до 15 години гаранция и 100 нощи тест период

* ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и запазване на антисептичните и хипоалергенните свойства.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.