You are here:

Подматрачна рамка Ekotex Galaxy

0/5
0
(0)

533,00 лв. - 605,00 лв.

  • Осигурява ортопедична основа
  • Разпределя равномерно тежестта
  • НЕ позволява задържането на прах
  • Осигурява високо ниво на вентилация

Предимства

Код на продукта:26-26

Легло със сгаваем механизъм Gаlaxy е луксозно, многофункционално легло, снабдено с механизъм за повдигане в областта на главата и краката, посредством механизми HAFFELE с 18 степени на повдигане.
Изработено е от здрави метални профили с размери 60х20мм и 40х20мм с дебелина на профилната стена 1,4мм и многопластови букови ламели с дебелина 8мм и ширина 38мм, които осигуряват ергономична основа за равномерно разпределение на тежестта на тялото.Буковите ламелите са захванати за металния профил с обезщумяващи ламелоносачи, изработени от висококачествен термопластичен еластомер.
Брой ламели на единична рамка с 4 метални крака по 22см. :
– за размер с дължина 190 см. – 26 бр.
– за размер с дължина 200 см. – 28 бр.

За осигуряване на максимален комфорт легло Gаlaxy е снабдено с 4 броя двойни ламели за регулиране на твърдостта в областта на ханша.
Леглото осигурява високо ниво на вентилация, като предпазва матрака от появата на мухъл и по този начин значително удължава времето за експлоатация.
Легло  Gаlaxy се изработва и в нестандартни размери с ширина до 120 см.

ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

ПОДОБРИ СЪНЯ СИ