Спално бельо

Изпробвайте мекотата на луксозното българско спално бельо! Тук ще откриете спално бельо от 100% памук ранфорс, памучен сатен, ленено бельо и спално бельо от мериносова вълна.

Виж повече

Показване на 1–12 от 16 резултата

Замисляли ли сте се какво може да ви донесе неповторим комфорт за вашата вечерна и нощна почивка? Ние имаме точният отговор за вас – изпробвайте мекотата на луксозно българско спално бельо!

В продуктовата линия за спални комплекти бельо на Екотекс ще откриете всичко това в съчетание с добре известните за нашия бранд високо качество на изработка и достъпни цени.

Ненадминатото качество на марково българското спално бельо

Категорично, една от най-важните части на вашата спалня е спалното бельо. Това е нещото, с което кожата ни влиза в директен контакт. Ето защо вашето спално бельо трябва да бъде не само качествено, но и нежно на допир, а и не на последно място достатъчно лесно за поддръжка.

Вместо да се задоволявате с обикновените чаршафи и завивки, които се износват бързо, можете да заложите на продукти от памучен сатен. Те са невероятно нежни и приятни на допир, издръжливи и лесни за поддръжка.

Няма значение дали търсите единичен спален комплект, или двоен спален комплект. При нас ще намерите точните за вас размери – 140 200 ; 160 200 ; 180 200 ;  220 240 ; 240 260.

Какви видове спално бельо предлага Екотекс?

Накратко, предлагаме 4 вида:

  • Спално бельо от памучен сатен;

  • Спално бельо Ранфорс;

  • Ленено спално бельо;
  • Спално бельо от мериносова вълна.

Като основна характеристика, засягаща всички продукти в тази категория, е високото качество. Внимателно изработеният памучен сатен е съвършена комбинация между проветривост, мекота и нежност и ние винаги залагаме на него без каквито и да е колебания за крайния резултат.

Когато човек не иска да стане сутрин, понеже му е прекалено комфортно и приятно, обикновено можем да предположим за него, че той спи с удобни завивки и съвършено меко спално бельо. Нашата линия спално бельо ранфорс са идеални не само за единично легло, но и за двойна спалня, налични без или с олекотена завивка.

При покупка вие получавате долен чаршаф, плик за горен чаршаф и калъфка – една или две в зависимост от това дали търсите единичен, или двоен комплект.

В производство си залагане на специален 100% органичен памук, обработен и внимателно тъкан, за да се създаде усещането за нежен сатенен допир.

Този 100% памук е екологично чист и пристига директно от български производител. В него няма химични примеси и е толкова здравословен, колкото държите да бъде и вашият сън от тук насетне.

Какво да вземем предвид при избора на спално бельо?

Разбира се, един от най-важните аспекти при избор на спално бельо, е неговият размер и качество. Нашият сатениран памук е олицетворение на съвършен баланс между мекота, нежност и издръжливост, за да можете дълго време да се наслаждавате на своята покупка.

Важно е да избирате не само според собствения си вкус, но и според нуждите си. С нашата селекция можете да съчетавате цветовете на интериорния дизайн във вашата спалня лесно и безпогрешно.

Предлагаме опция за индивидуална поръчка, в която можете да избирате между различни видове едноцветно спално бельо от 100% памук и да създавате свои собствени десени. Има опция и за избор между двулицево, с два плика, или само един плик спално бельо.

Нашият начин на изработка ни позволява да създадем нежни, но и достатъчно издръжливи нишки от 100% екологично чисти материали. Мисията ни е да проектираме спално бельо с високо качество и дълъг експлоатационен период.

Избирайте между разнообразни цветове и завършете вашия интериор дизайн със висококачествено българско спално бельо:

  • Бяло;

  • Черно;

  • Червено;

  • Лилаво;

  • Крем.

Преимущество на луксозното спално бельо на Ekotex.bg

Като опитен и находчив производител в България, нашето желание винаги е било да създадем нещо специално, на което всеки ще се наслади подобаващо.

И тъй като удобството по време на сън е също толкова важно за насладата, колкото е и за здравето на един човек, ние влагаме всички усилия да изработим съвършено комбинирана селекция от подбрани качества.

С нашата продукция най-накрая ще поставите край на протритите чаршафи, загрубяващи и с времето наподобяващи на шкурка!

Вместо това ви каним да се плъзнете в пашкула на сатенената нежност и да направите вашата нощ спокойна и приятна.

Закупете вашият билет за страната на сладките сънища с нашето висококачествено спално бельо. Възползвайте се от бърза и лесна онлайн поръчка и от винаги конкурентно ниските и достъпни цени.

Не се ограничавайте с обикновени и евтини продукти за сън. Изберете нещо специално, което да ви носи удоволствието от всяка заслужена почивка.