Easter Egg
You are here:

Топ матрак Algua Memory 3D

4.15/5
4.15
(9)

116,00 лв. - 276,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • 4 см висококачествена ортопедична Memory пяна – 50 кг/м3;

Калъф:

  • Цип Долна страна от 3D материал /осигурява постоянно проветрение/
  • Дишащ плат обработен с Algua Spirulina морски витамини – 400 г/см2;

Предимства

 

Алгуа Спирулина са синьо-зелени водорасли, които образуват еволюционен мост между бактериите и растенията преди около 3,7 милиарда . Спирулина съдържа 11 натурални витамина, 10 минерала, 18 аминокиселини,3 мастни киселини, бета-каротин, желязо и е пълна със защитни антиоксиданти и протеини.

Спирулина е 100% естествена и често се използва като хранителна добавка.Изследванията в областта на Аквабиологията водят до откриването на все по-голямо разнообразие от водорасли, като е доказано, че те са природен ресурс с множество интересни приложения: производство на биогорива, добив на храна, добавки, естествени багрила, подмладяване на кожата, пречистване на водата и др. Тези водорасли растат , както в солената вода на океаните, така и в някои сладководни езера, но могат да бъдат произведени за промишлена употреба в големи контейнери за вода.

Код на продукта:205-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.