Easter Egg
You are here:

Топ матрак Algua Spirulina Fresh

4.31/5
4.31
(10)

90,00 лв.237,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • Полиуретанова пяна Sonnocell
  • Плътност на ядрото: 30 кг / м3

Калъф:

  • Сертифициран биофункционален текстил ALGUA® с антибактериални свойства, с плътност 400 г/см2
  • Прошивка: Mirawave материал за оптимална терморегулация

Страница:

  • 3D система за вентилация

     

Предимства

Топ матрак Ekotex Spirulina Fresh е ортопедичен топ матрак, който ще Ви предостави необходимия комфорт, когато сте легнали, за да се отпуснат максимално всичките Ви мускули и да се потопите в най-сладките сънища.

С цяло ядро от ортопедична полиуретанова пяна SonnoCell, което предоставя сигурна опора за гръбначния стълб и предотвратява възникването на болки в гърба, врата и рамената. С калъф от биофункционален и декоративен текстил за матраци ALGUA®, създаден чрез специална иновативна технология, чрез която микрокапсули с екстракт от Algua спирулина се вплитат в нишките на плата.

При триене екстрактът се освобождава и действа благотворно на тялото поради множеството минерали, витамини и микроелементи, които съдържа.Страницата на топ матрака е от екологична, дищаща и охлаждаща 3D мрежа със сложна призматична структура, която позволява свободната циркулация на въздуха в ядрото на матрака и предотвратява развитието на акари.

Код на продукта:700-6363
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.