6
Нов продуктEaster Egg
You are here:

Топ матрак Aloe Gold Line

4.58/5
4.58
(7)

122,00 лв.263,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • 4 см ортопедична пяна/ниво на комфорт средно към меко/

Калъф:

  • Успокояващ кожата, хипоалергенен, антибактериален
  • Прошивка от термоизолациoнна вата
  • Предотвратява нощното изпотяване
  • Цип за лесно почистване
  • 3D материал в страницата/осигурява естествено проветрение на топ матрака

Предимства

Tоп матракът Ekotex Aloe Gold line zipper e истинско златно бижу за вашата спалня. Покривайки всички 10 от 10 точки за комфорт с него ще получите пълноценна почивка и качествен сън.Ядрото, изработено от специална ортопедична пяна е изключително подходящо за хора, страдащи от болки в гърба и кръста.

Калъфът е изработен от антибактериален, хипоалергенен плат, третиран с Aloe Vera, чиито вълшебни природни качества са да успокоят вашата кожа и галейки ви леко, да ви пренесат в света на сънищата.

Иновативните технологии вложени в калъфът предотвратяват нежеланото нощно изпотяване и поддържат оптимална телесна температура необходима за пълноценен сън.

За по-лесното почистване, калъфът е изработен със система с цип. Ekotex Aloe Gold line zipper -перфектният избор за топ матрак за семейната спалня

Код на продукта:400-88
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.