Easter Egg
You are here:

Топ матрак Aloe Gold Vision

4.38/5
4.38
(9)

89,00 лв. - 199,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • Полиуретанова пяна Sonnocell
  • Плътност на ядрото: 30 кг / м3

Калъф:

  • Биофункционален текстил с алое вера, с успокояващ тялото ефект
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Страница:

  • 3D система – специален текстил за отлична вентилаци

Предимства

Aloe Gold Vision е ортопедичен топ матрак, който предоставя надеждна опора на гръбнака и подпомага пълното отпускане на мускулите по време на сън.

Само когато мускулатурата е напълно отпусната, сънят настъпва с лекота и предразполага към истинска почивка и приятно събуждане без болки в гърба, рамената и ставите. Aloe Gold Vision убедително съчетава в едно елегантна стилна визия с ортопедичност и безграничен комфорт.

С калъф от антибактериален, сертифициран за качество плат Aloe Gold в бежово-бялата гама, обогатен с екстракт от алое вера и с ядро от стабилна ортопедична пяна SonnoCell, топ матракът Aloe Gold Vision достойно се справя с предизвикателството да осигури максимално комфортна спална позиция за всеки вкус.

Страничната част е изцяло обшита със специален съвременен вентилационен материал- т.нар. 3D мрежа за постигане на идеално проветрение във вътрешността на калъфа и предотвратяване на развитие на акари и други патогени. Aloe Gold Vision е предназначен за поставяне върху матрак, независимо от местоположението на матрака-на традиционно или на тапицирано легло, в комбинация с или без подматрачна рамка.

Той създава равна и еднородна повърхност при съединяване на два матрака или в случай на употреба върху разтегаем диван. Независимо от спалната повърхност, Aloe Gold Vision ще Ви предложи максимален комфорт, пълноценна почивка и свежо събуждане.

Код на продукта:510-1717
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.