Easter Egg
You are here:

Топ матрак Aloe Memory BG

4.42/5
4.42
(12)

117,10 лв. - 247,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Вискоеластична ортопедична мемори пяна
  • Плътност на ядрото: 50 кг/м3

Калъф:

  • Биофункционален тъкан плат с алое вера
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Страница:

  • 3D система за вентилация

Предимства

С топ матрака Aloe Memory BG Вие не само ще надградите матрака си и ще подобрите комфорта си по време на сън, но и ще откриете едно съвсем ново усещане, когато си лягате.

Тайната се крие в специалното ядро от мемори пяна, което „прегръща“ тялото Ви плътно и спомага за пълно отпускане на напрегнатата Ви мускулатура.

Удобството, което поражда мемори пяната, спомага за подобряване на кръвообращението и постигане на релаксиращо състояние, благоприятстващо дълбокия сън и пълноценната почивка.

Ядрото е обшито с биофункционална тъкан, третирана с алое вера за подобряване на качествата и и осигуряване на комфортно усещане при допир с кожата.

Код на продукта:700-2020
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.