Easter Egg
You are here:

Топ матрак Aloe Memory Gold

4.39/5
4.39
(9)

131,00 лв. - 321,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • Мемори пяна

Калъф:

  • Биофункционален текстил с алое вера
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Страница:

  • 3D система за вентилация

Предимства

Този топ матрак е перфектният избор за тези, които искат да увеличат комфорта си докато спят.

Висококачествената мемори пяна се адаптира много прецизно към тялото, отлично облекчава налягането и създава приятно топъл климат по време на сън.

Освен за надграждане на матрака Ви, топ матракът Aloe Memory Gold е идеален за създаване на равна и удобна спална повърхност, примерно при съединяване на две легла или при използване на разтегателен диван и може лесно да се навива и прибере, когато не се използва.

С комфортната си височина от 6 см ще спите удобно и ще се събудите заредени с енергия. С калъф от биофункционален текстил с алое вера и странична 3D мрежа за отлична вентилация на въздуха в ядрото.

Код на продукта:1948-0505
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.