Easter Egg
You are here:

Топ матрак Aloe Memory

4.02/5
4.02
(10)

99,00 лв.259,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • 100% вискоеластична ортопедична мемори пяна
  • Плътност на ядрото: 50 кг/м3

Калъф:

  • Биофункционален тъкан плат с алое вера, с цип
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Предимства

Aloe Memory е топ матракът, който ще Ви изуми с комфорт, практичност и функционалност.

Изработен от цяло ядро 100% мемори пяна с високо качество и практичен сваляем капитониран калъф за максимум комфорт, снабден с цип.

Калъфът е професионално ушит от дишащ текстил с вградени микрокапсули от алое вера – растение, известно от древността с лечебните си и противовъзпалителни свойства.

Закрепването на топ матрака за матрака е изключително лесно, с помощта на четирите ластични ленти, зашити в долната му част.

Код на продукта:17-19
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.