Easter Egg
You are here:

Топ матрак Aloe Vera²

4.38/5
4.38
(7)

80,00 лв.190,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • Ортопедична Sonnocell пяна
  • Плътност на ядрото: 30 кг/м3

Калъф:

  • Тъкан, дишащ антибактериален плат, третиран с Aloe Vera
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Страница:

  • Тъкан, дишащ антибактериален плат, третиран с Aloe Vera

Предимства

Aloe Vera2 е топ матрак с висока степен на комфорт ,благодарение на цялото си ядро от 100% ортопедична полиуретанова пяна Sonnocell, която сигурно и надеждно осигурява подкрепа и опора на гръбнака.

Топ матракът е предназначен за надграждане на настоящия Ви матрак и за подобряване на неговите характеристики.

Aloe Vera2 създава равна и ергономична спална повърхност, ако желаете да съедините два матрака, като така ще избегнете досадното хлътване по средата. Специалното антибактериално покритие с алое вера създава приятен, сух и здравословен микроклимат, необходим за спокоен сън.

Събудете се свежи с Aloe Vera2!

Код на продукта:200-15
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.