6
Easter Egg
You are here:

Топ матрак Aloe Zipmode

4.01/5
4.01
(13)

84,00 лв. - 188,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Ортопедична Sonnocell пяна
  • Плътност на ядрото: 30 кг/м3

Калъф:

  • Биофункционален тъкан плат с алое вера, с цип
  • Сваляем калъф с цип: позволено пране до 40 градуса без центрофугиране
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Предимства

Ekotex Aloe Zipmode е функционален и ортопедичен топ матрак със сваляем калъф с цип, който се харесва заради удобството и практичността, които предлага. Sleepmode Aloe Zipmode повишава усещането за комфорт на матрака Ви, като същевременно го предпазва от износване и удължава живота му.

Със стабилното си ядро от полиуретанова пяна SonnoCell топ матракът предоставя сигурна подкрепа на гръбначния стълб и му помага да заеме правилна позиция по време на сън и да подпомогне възможно най-пълно отпускане на мускулатурата.

Това води до спокоен и дълбок сън, без напрежение на тялото и ума. Калъфът на Ekotex Aloe Zipmode е от дишащ плат, обогатен с алое, с хипоалергенни и антибактериални свойства. Алоето действа благотворно на кожата и има доказани лечебни ползи с хилядолетна история.

Калъфът е с цип и това помага за лесното му сваляне и изпиране. Четирите ластични ленти в краищата Ви помагат да го закрепите лесно и плътно за матрака си. Ekotex Aloe Zipmode e предназначен за тези, които се събуждат често с болки в гърба, врата и раменната област.

Поставен върху матрака, Ekotex Aloe Zipmode е създаден да създаде един по-добър и здравословен климат за пълноценен сън.

Код на продукта:17-20
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.