6
Easter Egg
You are here:

Топ матрак Bamboo Pocket

4.08/5
4.08
(15)

137,50 лв.345,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Ортопедична пяна Sonnocell
  • Нано покет пружини

Калъф:

  • Плат Bamboo с втъкани бамбукови нишки
  • Термоизлозационна вата Mirawave
  • Доставя се ролиран в сигурна вакуумна опаковка.

Предимства

Топ матрак от ново поколение, който ще вдъхне нов живот на стария ви матрак.

Ekotex Bamboo Nano pocket ще повиши в пъти качеството ви на сън и релакс.

Калъфът на Ekotex Bamboo Nano pocket е изработен от висококачествен, дишащ, хипоалергенен текстил Bamboo с втъкани бамбукови нишки, които имат успокояващ и релаксиращ ефект. От вътрешната страна е добавена термоизолационна вата Mirawave, която спомага за поддържането на постоянна температура нощем и възпрепятства нощното изпотяване.

 

Код на продукта:304-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.