6
Easter Egg
You are here:

Топ матрак Bamboo

4.7/5
4.7
(12)

134,00 лв. - 335,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Ортопедична, профилирана Sonnocell пяна с масажиращ ефект и две степени на комфорт

Калъф:

  • Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Bamboo.
  • Цип

Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.

Предимства

Ekotex Bamboo, ще вдъхне нов живот на твоя стар матрак и ще подобри в пъти качеството на съня ти.

Ядрото изработено от отропедична профилирана пяна има масажиращ ефект и две степени на комфорт: масаж и стандартно. Сваляем калъф с цип от плътен, фин, дишащ текстил с бамбукови нишки, с естествени хипоалергенни и антибактериални свойства. Bamboo e иновативен дишащ текстил, който не позволява нощното изпотяване и ви дава усещане за комфорт, нежно докосване и свежест през цялата нощ.

Получавате 8 сантиметровия топ матрак Ekotex Bamboo ролиран и вакуумиран директно до вашата врата със 6 гаранция

Ekotex Bamboo разползага с едностранно профилираното ядро с масажиращ ефект, за подобряване качеството на съня ви. Ядрото има две степени за усещане на комфорт, като може да избирате между:

Профилирната страна, която посредством движението на тялото през нощта, масажира мускулите и по този начин подобрява кръвообръщението в тях, като допринася за по-бързото възстановяване от натрупаната през деня умора.

На гладката страна получавате стандартно усещане. Пяната от която е изработено ядрото е с висока плътност, поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата.

Релаксиращият ефект се подсилва от финният, дишащ плат Bamboo с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през топ матракът, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Код на продукта:303-01
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.