Easter Egg
You are here:

Топ матрак Bubbles Memory

4.33/5
4.33
(7)

154,00 лв.351,00 лв.

Твърдост:  Среден към мек
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • Мемори пяна

Калъф:

  • Биофункционален тъкан плат FRESH BUBBLES
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Страница:

  • 3D мрежа за оптимална циркулация на въздуха в свеж жълт цвят

Предимства

Топ матрак Ekotex Bubbles Memory, 6 cm, с цип приндлежи към същата свежа спална серия BUBBLES FRESH, изпълнена в жълто-бяла гама, като я разширява със своята практичност и функционалност чрез сваляемия калъф с цип.

Изработен от високотехнологичен тъкан плат от ново поколение BUBBLES FRESH, състоящ се от малки кухи балончета, които освен с кокетен външен вид пленяват с масажните си свойства. Платът е капитониран с термовата за максимален комфорт и мекота.

Калъфът е снабден с цип по цялата обиколка на топ матрака, което прави свалянето и изпирането му детска игра. Златист паспел подчертава елегантния вид на Fresh Bubbles MEMORY.Закрепя се лесно за матрака Ви чрез четири ластични ленти в долната му част.

Вътрешността се състои от 100% вискоеластична мемори пяна – съвременен материал, първоначално използван само в космическата индустрия, но днес незаменим при производството на комфортни спални продукти с високо качество.

Топ матрак Ekotex Bubbles Memory, 6 cm, с цип е Вашият топ матрак, ако матракът Ви има нужда от надграждане, за да се подобри качеството на съня Ви, ако страдате от проблеми с кръвообращението, ако се будите премръзнали нощем, ако сутрин имате неприятни схващания в областта на гърба, врата, кръста и раменете, ако обичате да спите на по-мека повърхност или ако просто осъзнаете, че заслужавате по-добър и по-качествен сън.

Код на продукта:400-79
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.