You are here:

Топ матрак Cool Memory Sleeper

4.95/5
4.95
(9)

153,00 лв.337,00 лв.

ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  среден

Ядро:

  • Мемори пяна

Калъф:

  • Луксозен дишащ текстил
  • 4 ластични ленти за прикрепване
  • Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.

Предимства

Ekotex Cool Memory Sleeper е топ матрак от висококачествена високоеластична мемори пяна в комбинация със слой от мемори пяна с охлаждащ гел.

Ако страдате от недоспиване поради неудобен, имате неудобен матрак или се изпотявате нощем – този матрак е точно за вас , ще подобри качеството ви на сън и ще ви отърве от нощното изпотяване. .

Специалният мемори ефект при високоеластична мемори пяна създава мека и топла среда за комфортен и пълноценен сън.

Матракът е оборудван и с 4 еластични ленти за по- лесно прикрепяне към вашата спалня.

Код на продукта:2000-10
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.

Products not found