6
Easter Egg
You are here:

Топ матрак Energy 3D Memory

3.97/5
3.97
(10)

137,00 лв.321,00 лв.

Твърдост:  Среден към твърд
ДекубиталниматрациДекубиталниматрациОртопедичен матракМатрак с мемори пянаМатракс покет пружиниПротектори за матрациМатракВъзглавнициAнатомичнавъзглавницаOртопедичнавъзглавницаМемори пянавъзглавницаСпално бельоРазопакованипродуктиКалъфка за възглавницаКалъфка зазавивкаСпални комплектиОлекотена завивкаAксеоариЧаршафиПуфовеЛегла за кучетаЗащитно облеклоохляждащ гелСиликонов пухTопматракОртопедичентоп матракToп матрак с мемори пянаСпално бельоДетски продуктиАксеосариТоп матрацниtag-pro-mo-cat-mat-ВисочинаразмерНаръчник за сънМатрак попоръчкаНиво на твърдостНиво на комфортВъзглавници
Клас:  достъпен

Ядро:

  • 100% вискоеластична ортопедична мемори пяна
  • Плътност на ядрото: 50 кг/м3

Калъф:

  • Горна част: плътно изтъкан иновативен антибактериален плат Energy Up
  • Калъф долна част: 3D мрежа за правилна циркулация на въздуха
  • Сваляем калъф с цип: подходящ за машинно пране до 40 градуса без центрофугиране
  • Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Страница:

  • Плат Energy Up

Предимства

Топ матрак Ekotex Energy 3D Memory, с цип е функционален топ матрак с висока степен на комфорт, който ще подобри качествата на матрака Ви и ще създаде условията, необходими за спокоен сън.

Ядрото на топ матрака е от вискоеластична термочувствителна мемори пяна и се адаптира с абсолютна точност към извивките на тялото, което означава, че на местата, където натискът е най-голям, пяната се затопля и омеква от топлината на тялото, като по този начин гръбначният Ви стълб е винаги в оптимална позиция, независимо в каква поза спите.

Energy Up 3D Memory е снабден с луксозен калъф с цип, с различни по своята функция горна и долна част, който предпазва от изпотяване и осигурява правилна циркулация на въздуха в и под топ матрака.Лесното сваляне и поставяне на калъфа е предпоставка за поддържане на отлична хигиена.

Код на продукта:400-83
ТРАНСПОРТ

Предлага се ролиран във вакуумна стерилна опаковка за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България при поръчка над 100лв! Доставките на територията на България се извършват с куриерска фирма Еконт съобразно работните им графици.